Здравейте, имам проблем с отварянето на багажника, не се отваря нито от ключа нито от копчето на централната конзола. Кабелите който минават от купето към багажника са здрави също така и машинката за отваряне на багажника работи ако и подам 12V директно от акумулатора. Четох че имало реле което контролира отварянето на багажника но къде се намира.. ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
багажник на 147 не се отваря
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16V
Ex :Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V+
Comment
-
Релето изобщо цъка ли, когато опиташ да отвориш багажника? Ако не, пробвай да имитираш сработването му и да видиш дали се отваря.
Така ще установиш, дали проблемът е в самото управление на релето или във веригата от него до ключалката.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от zax Покажи съобщениеЗдравейте, имам проблем с отварянето на багажника, не се отваря нито от ключа нито от копчето на централната конзола. Кабелите който минават от купето към багажника са здрави също така и машинката за отваряне на багажника работи ако и подам 12V директно от акумулатора. Четох че имало реле което контролира отварянето на багажника но къде се намира.. ?
Comment
-
Релето J56 и бушоните са здрави и работят, може би това реле във вратата прави проблем, но за момента си прекарах кабели от реле J56 до бушона F39 + едно копче с което да затварям веригата между бушона и релето. От това копче се отваря багажника, а релето във вратата ще го проверя, но по нататък.
Благодаря за съдействието!Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16V
Comment
-
Малко развитие по проблема.. ако махна релето (J56) или бушона до него, след като го върна обратно на мястото му багажника се отваря следващите 1-2 пъти ( само от ключа) и след това пак отказва.
Ако някой колега има идея от какво може да се случва това, моля да пише.Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от zax Покажи съобщениеМалко развитие по проблема.. ако махна релето (J56) или бушона до него, след като го върна обратно на мястото му багажника се отваря следващите 1-2 пъти ( само от ключа) и след това пак отказва.
Ако някой колега има идея от какво може да се случва това, моля да пише.EXX- Alfa Romeo 147 1.6ТС 120к.с-2001г. - Gray /147-105к.с-2009г. - Black/ 147-105к.с-2008г.-Brown
147-105к.с-2008г. - Brown/147-105к.с-2009г. - Red
NEW-Cruze 1.8 16v 144к.с-2014г./BMW 120d 177к.с
Comment
-
-
Това реле от снимката е забутано на много кофти място, зад бушоните под волана.
Ако не го намираш, пиши ми ще пробвам да ти снимам мястото.
Писах ти на ЛС, при мен как разреших проблема с багажнка.Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от zax Покажи съобщениеТова реле от снимката е забутано на много кофти място, зад бушоните под волана.
Ако не го намираш, пиши ми ще пробвам да ти снимам мястото.
Писах ти на ЛС, при мен как разреших проблема с багажнка.
Comment
Comment